Egy megvalósult álom!

Sziasztok!

Szeretettel köszöntelek benneteket a MaLi Butik webáruház oldalán! Renáta vagyok, egy 2 és 4 éves csodálatos kislány anyukája. Velük az egyik nagy álmom már beteljesült, anyuka lettem. Most pedig itt a következő álmom, amely valóra vált!

Egy saját ruházati üzlet megnyitása és egyúttal egy webáruház indítása is. Már általános iskolás éveim alatt tudtam, hogy eladó szeretnék egyszer lenni majd, méghozzá azt is pontosan, hogy ruházati eladó. Kereskedelmi iskolát végeztem és tovább is képeztem magam. Dolgozni is természetesen kereskedelmi vonalon kezdtem. Játék-papír írószer, óra-ékszer, majd ruházati eladó évekig, így kellő tapasztalatot is szereztem. Ezután kismama lettem, megszülettek a lányok. Legszebb éveim következtek velük itthon és bár nehéz tőlük még kis időre is elválni, de most eljött az idő, hogy újra munkába álljak.

 

Sokat könnyít a tudat azonban, hogy azt csinálhatom, amit igazán szeretek, szívem, lelkem beleadom a kis vállalkozásomba. Köszönöm a családomnak és a páromnak a biztatást, bátorítást és a segítségüket, hogy bele mertem vágni. A weboldal teljes mértékben a párom segítségével készült, akivel már 18 éve együtt vagyunk,és ebben is nagy segítségem volt mert arra törekedett, hogy itt is minden úgy legyen ahogyan én szeretném. Az üzletben és itt a webáruházban is kiváló minőségű és megfizethető áruk eladására törekszem. Megtalálható hétköznapi, alkalmi, egyedi, extrém és szexi darabok is minden igényt kielégítve. Kellemes nézelődést kívánok mindenkinek, szeretettel készült Nektek!

Kellemes kikapcsolódást kívánok!